Terug naar overzicht

EVENT

ATELIER LOUIS @ VECO MEUBELEN

,

Wanneer

01/01/2023 - 31/12/2023

Waar

Veco Meubelen
Bredabaan 424
2990 Wuustwezel
Routebeschrijving tonen

Meer info op

Ontdek er werken van deze kunstenaars

Over het event

Onze in-store “Gallery Atelier Louis” bij Veco Meubelen, de kwaliteitsmeubelzaak te Wuustwezel draait weer op volle toeren. Tijdens de winterperiode kan je bij Veco Meubelen opnieuw genieten van prachtige werken van o.a Kilmany-Jo Liversage, Mo Nique, Claude Chandler en Phulani Liebenberg. Jullie zullen verwonderd zijn over hun talenten. Sommigen exposeren reeds in de States, Australië, de Emiraten,…

Marc, Gert en Davy van Veco Meubelen zullen jullie bijstaan met meer uitleg over de werken en geven graag tips om het juiste werk te integreren in je interieur. Werken “op maat” zijn ook steeds mogelijk.

Veco Meubelen Wuustwezel is van oorsprong een klassiek bedrijf, maar is sinds 1995 geëvolueerd naar een hedendaagse zaak. Toen hun designcenter erbij gekomen is in 2002, zijn ze geëvolueerd naar meer tijdloos landelijk, modern en TOP design. Ondertussen is er ook nog een Bedding-afdeling bijgekomen.

Je vindt er o.a. de merken Walter Knoll, Rolf Benz, Auping, Camerich, Team 7, Vitra, Leolux,…

Sandra en Luc vertrekken zoals ieder eindejaar voor een maand naar Cape Town om hun kunstenaars te bezoeken en nieuwe talenten te ontdekken. Binnen enkele maanden kan je het resultaat van hun zoektocht bewonderen. Schrijf in op de nieuwsbrief van Atelier Louis en we sturen jou een uitnodiging.

Alvast een kunstzinnig en gezond 2023 gewenst.