Terug naar overzicht

EVENT

DUO EXHIBITION PHULANI LIEBENBERG – JANKO DE BEER @ Private Gallery

,

Wanneer

03/12/2021 - 17/12/2021

Waar

Private Gallery
Gastveld 4
2220 Heist-op-den-Berg
Routebeschrijving tonen

Meer info op

Ontdek er werken van deze kunstenaars

Over het event

DIT EVENT IS GEANNULEERD EN WORDT VERPLAATST NAAR VOORJAAR 2022 !!!

Atelier Louis is trots om opnieuw twee Zuid-Afrikaanse kunstenaars aan jou te mogen voorstellen, namelijk Phulani Liebenberg en Janko de Beer.

Phulani, geboren in 1976, is autodidact en concentreert zich op portretten. Zij probeert steeds om via de ogen emotie teweeg te brengen omdat ze zelf emotioneel gedreven is en vindt dat we via onze ogen met elkaar verbonden zijn.

Al haar werken zijn ‘olie op doek’. Ze neemt vier of vijf verschillende foto’s en verzint dan een gezicht waarin ze vooral emotie naar voor wilt brengen, erg gedetailleerd en met opvallende ogen. Zij zal met Atelier Louis voor de eerste maal in België te zien zijn en dat met meer dan tien werken.

Janko, geboren in 1980, groeide op in een zéér creatief gezin. Hij werd geïnspireerd door de vele bezoeken aan de ateliers van kunstenaars en door getalenteerde schilders in zijn familie.

Hij begon zijn carrière met beeldhouwen, maar ondertussen schildert hij ook. Atelier Louis stelt zijn ‘sculptures’ voor. Gevonden materialen zoals kelp, koraal, botten, … worden door hem gecombineerd met conventionele beeldhouwmethoden om de werken te maken.

Janko’s werk was reeds te zien in vele internationale tentoonstellingen en hij was twee keer finalist voor een Global Art Award. Voor België heeft Atelier Louis de scoop met meer dan tien werken én nog een verrassing!

VERNISSAGE op 3 december van 18u30 tot 22u30. Exhibition loopt tot en met 17 december. Inschrijven kan hieronder en Covid Safe Ticket verplicht!

Registreren