Terug naar overzicht

Kunstenaar

ART GAZE BY ASTRID

“Art Gaze is ontstaan uit een fascinatie voor de natuur en een passie voor interieurdesign. Je kent dat gevoel wel… als je op reis bent en getuige bent van de betoverende kleuren van een zonsondergang of je bevindt je in een adembenemend landschap, waardoor je uren wilt blijven staan en staren. De natuur biedt zoveel schoonheid dat ik met Art Gaze deze bewondering voor natuurlijke elementen binnenshuis wil brengen.”

Astrid is een veelzijdige kunstenaar met een diepgewortelde passie voor menselijke interactie, interieurs en de ongetemde allure van de natuur. Ze is begonnen aan een unieke artistieke reis waarin ze haar verschillende ervaringen met elkaar verweeft.

Art Gaze staat voor:

– Symbiose met de Natuur: Art Gaze streeft naar een diepere verbinding met de natuur. Elk kunstwerk begint met een zorgvuldige observatie van de natuurlijke wereld, waarbij texturen, kleuren en vormen worden bestudeerd om als bouwstenen voor het kunstwerk te dienen. Astrid probeert de “blik” naar de natuur over te brengen in haar werken.

– Aanpassing en individualiteit: Geen enkel kunstwerk van Art Gaze is hetzelfde. Maatwerk staat centraal in het artistieke proces, waarbij de unieke kwaliteiten van de natuur samensmelten met de individuele visie van de klant om iets uitzonderlijks te creëren.

– Integratie in interieurontwerp: Art Gaze begrijpt de kracht van kunst bij het vormgeven van leefruimtes. De kunstwerken zijn zo ontworpen dat ze naadloos passen in de interieurs waarin ze staan, waardoor een harmonieuze eenheid ontstaat tussen kunst en leefomgeving.

Voor de expo in Knokke heeft Astrid zich laten inspireren door de natuur in Zuid-Afrika.

Website

https://www.atelierlouis.com/kunstenaar/art-gaze-by-astrid/

Kunstwerk op maat of portretschildering?

Contacteer ons

Kunstwerken van ART GAZE BY ASTRID

Nieuw
Schilderij

KAAP DIE GOEIE HOOP 1

Van ART GAZE BY ASTRID

Nieuw
Schilderij

KAAP DIE GOEIE HOOP 2

Van ART GAZE BY ASTRID

Nieuw
Schilderij

BOURKES LUCK POTHOLES 1

Van ART GAZE BY ASTRID

Nieuw
Schilderij

BOURKES LUCK POTHOLES 2

Van ART GAZE BY ASTRID