Terug naar overzicht

The Hive 2320

Trefpunt voor ondernemers, Hoogstraten

De bouwwereld is continu in beweging, het bouwproces en de technieken evolueren zeer snel. Innoverende partners van allerlei sectoren bundelen in The Hive hun krachten om samen de bouwindustrie van de toekomst een stap dichterbijte brengen voor iedereen.

The Hive is dé plek waar bedrijven met een passie voor innovatie en inspiratie thuis horen. Samen werken we er aan de bouwsector van morgen. Net zoals bijen in een bijenkorf verenigen we onze krachten om samen de visie op duurzaam wonen te optimaliseren.

The Hive stimuleert een actieve samenwerking tussen partners, waardoor een onderlinge wisselwerking ontstaat.In een gezellige, huiselijke omgeving  tonen we nieuwe inzichten, technieken en materialen aan professionelen enhun klanten

Naast het voorstellen van producten en technieken van alle partners, zetten we de deuren ook open voor inspirerende gastsprekers en allerlei evenementen, zoals workshops, lezingen, debatten, productvoorstellingen en creative networking. Zo groeit The Hive uit tot een ware verzamelplek voor interactieve en inspirerende momenten vol kruisbestuiving.

Kortom, The Hive is hét trefpunt voor ondernemers, gerund door ondernemers, die samen bouwen aan de wereld van morgen!

Ontdek er werken van deze kunstenaars

Adres

Putten 20
2320 Hoogstraten
Routebeschrijving tonen

Website

Ontdek er deze werken

Verkocht
Schilderij
Schilderij

ARIAN

Van Phulani Liebenberg

Schilderij

ETHERIA720()

Van Kilmany-Jo Liversage

Beeld

The Hive 2320