Terug naar overzicht

Kunstenaar

Jane Moodie

Jane is geboren in Kaapstad en hield van jongs af aan van tekenen en schilderen. Na het voltooien van de matric met een onderscheiding in kunst is zij naar het buitenland gegaan en heeft ze 2 jaar lang veel gereisd. Na haar terugkeer in Zuid-Afrika begon ze te werken als modeontwerper. Dit werd een 25-jarige carrière als ontwerper en designmanager.

Ze woonde en werkte in Zuid-Afrika, Italië en Nederland en reisde de hele wereld over om inspiratie op te doen.

Jane had echter altijd het gevoel dat er iets ontbrak en dat haar ware creatieve verlangens niet werden vervuld. 5 jaar geleden besloot ze haar innerlijke kunstenaar te omarmen en stopte ze met haar carrière als modeontwerper om zich fulltime te richten op haar ware passie. Ze koos voor portretfotografie omdat ze graag de essentie van de ziel vastlegt, vooral via deuitdrukking en emotie in de ogen, waarmee ze een moment in de tijd vastlegt. Ze is nu gezegend met het feit dat ze op een boerderij in de Kleine Karoo woont en waar ze vanuit haar prachtige studio werkt, voortdurend geïnspireerd door de natuur om haar heen. Dit heeft haar doen inzien hoe we, alleen al door het observeren van de schoonheid en authenticiteit van de natuur, onze staat van zijn kunnen overstijgen, in een tijd waarin er veel angst en negativiteit in de wereld , naar een hoger en meer holistisch bewustzijn.

Als kunstenaar is het haar doel om schilderijen te maken die bij het observeren een gevoel van schoonheid en intrige geven en voor een moment de toeschouwer meenemen naar de magie van hun innerlijke ziel.

Website

https://atelierlouis.com/

Kunstwerk op maat of portretschildering?

Contacteer ons

Kunstwerken van Jane Moodie

Nieuw
Schilderij

Reverence 5

Van Jane Moodie

Verkocht
Schilderij

Transcendence

Van Jane Moodie

Verkocht
Schilderij