Terug naar overzicht

EVENT

“FINISHED” POP-UP GALLERY Antwerpen

,

Wanneer

21/10/2022 - 11/12/2022

Waar

Pop-up Antwerpen
Leopoldstraat 53
2000 Antwerpen
Routebeschrijving tonen

Meer info op

Ontdek er werken van deze kunstenaars

Over het event

LAATSTE WEEKEND 

ATELIER LOUIS ONTVANGT SASKIA DEKKERS
VAN 1 TOT 11 DECEMBER! 

Saskia, artist, designer en styliste is van 1 tot en met 11 december te gast in onze Pop Up Gallery in Antwerpen met haar eigen ontworpen tapijten.

Ze werkt al meer dan 25 jaar als styliste in de mode, voor televisie, catalogen en tijdschriften. In 2018 is ze begonnen met het maken van tapijten in schapenvacht, elk tapijt is anders, uniek en volledig met de hand gemaakt.

Ze houdt enorm van kleuren dus gebruikt ze ook geverfde schapenvachten waarmee ze ‘collages’ maakt. Het zijn als het ware ‘kunstwerken ‘ op de grond.

Het is een uit de hand gelopen hobby waar ze intens gelukkig van wordt, daarom is ze gestopt met redactionele fotoshoots en werkt ze wel nog als hoofdstyliste voor de VRT nieuwsdienst omdat ze het contact met de journalisten heel waardevol en aangenaam vindt.

Haar focus ligt momenteel op de styling voor de VRT én het maken van tapijten en kussens, twee verschillende werelden die perfect te combineren zijn.

Atelier Louis zelf blijft je originele kunstwerken van exclusieve Zuid-Afrikaanse artiesten voorschotelen, elk met een heldere boodschap en oogstrelend resultaat.


Vrijdag 9 december : 13u – 21u
Zaterdag 10 december : 13u – 18u
Zondag 11 december : 13u – 18u 

Na afspraak kan de galerij ook op andere momenten bezocht worden.

 
Waar? POP-UP Gallery ‘Atelier Louis’,
Leopoldstraat 53, 2000 Antwerpen